De Bosclub - zorgbos


Geen schrik van regen, frisse boslucht en een spat modder?

Op zoek naar een plek om even stoom af te laten? 
Avontuurlijke en nuttige dagactiviteit van het Bospad af klik en lees meer... 


De bosclub dient om te genieten van de natuur, de elementen en jezelf, alleen of met je begeleider-assistent!

De boslcub is een leer/ervaar/dagactiviteit voor mensen met een handicap maar ook voor vrijwilligers en mensen die even genoeg hebben van de 'race'!) Ook rolstoelers welkom!


                    Zin om buiten te ‘bossen’ en te klussen, van het pad af?

Je kan meer dan je dacht!!

Genieten – zweten – lachen – bouwen – fikfakken – hakken – knutselen – vallen -opstaan en leren doorgaan … in en met de natuur,


De natuur is het beste medicijn:
voor slecht weer, een slecht humeur, frustratie,  schrik, boosheid, ongeduld of tegenslag.  

Help de natuur, bouw mee aan een geweldig mooi bos en het bos  geeft je een cadeau terug: Binnen een paar weken al merk je dat je thuis of in het dagcentrum een leukere tijd hebt en je leven een stuk nuttiger en aangenamer voelt!


Altijd zon ook achter de wolken
Soms vertellen we de beste moppen rond ons buitenvuurtje als het ‘pijpestelen’ regent. Soms staan we in ’t zweet met een schop tussen de bomen als het stenen uit de grond vriest. Maar altijd schijnt de zon achter de wolken!

Regelmatig eten we een kom bos-soep. Wat dat is kom je te weten als je komt meedoen!

Heel veel lachen, soms een beetje schrik en af en toe moe of lastig!?  Geen probleem in de bosclub. Een ervaren begeleider helpt je met de activiteiten en leert je omgaan met je omgeving. Geen zin? Niks moet hier. Zet je neer, rust en kijk… daar krijg je misschien goesting van om mee te doen.


Leer prachtig BUITEN de lijntjes te kleuren.
Respect voor elkaar en de natuur groeit vanzelf. Uitgeleefd en klaar voor een warm bad word je terug thuisgebracht.


Praktisch:   Adres: Rode 68, 3272 Testelt   -  info T: 0499 77 33 30


Wanneer?
Vrijdag's van 10u tot 13u als je wil komen bel dan eerst even of stuur een mailtje om in te schrijven of een keer te komen proberen.

We werken met kleine groepen van max. 6 personen. Waarin telkens plaats is voor max. 2 rolstoelgebruikers. Vervoer is inbegrepen en voorzien binnen de regio Aarschot - Scherpenheuvel van en naar je leefgroep of huis. 

Draag vooral aangepaste kledij aan de weersomstandigheden, Draag kledij die vuil mag worden. Wij zorgen voor materiaal(we doen alles met de hand en zonder motor), vervoer, veiligheid, verzekering.