Rodeberg DIscovery Training: The Harvest of Power!Gevraagd: weersbestendige kledij, open geest en een lichaam dat bereid is om te luisteren. Dit is geen gewone workshop. In de Rode Berg Discovery Trainingen helpen we je mee bouwen aan het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven: Ruimte in je hoofd en energie in je lijf! Klik en lees meer...

Waar kan je dat beter leren dan in de natuur zelf! Dus geen meditatiebankjes in mooie veilige zen ruimtes, of theorie in pakjes,... maar wel oefenen met twee blote voeten op de echte grond, buiten in de zuurstofrijke bossen van Testelt!Hoe werkt het?


We trainen hier niet op prestatie en niet naar een streefgewicht of doel! Je traint wel om ruimte te maken voor prachtige prestaties of verbeteringen.

Samen gaan we op expeditie, buiten in het bos en in onszelf. We gaan op zoek naar nieuwe manieren en grondstoffen die je capaciteiten verbeteren. Dat doen we met oefeningen en ervaringen in de natuur.

De oefeningen zelf zijn stuk voor stuk unieke pareltjes die zowel lichaam en geest en beweging zetten. Je gaat kennis maken met het vormloze, speelvolle werk van Bart. Ongetwijfeld zal je elementen herkennen uit freedive- en yoga ademhalingsoefeningen, retention running, liquid bodywork, martial arts, meditatie en visualisatie, outdoor Yoga, barefoot training, thermal resilience ... of misschien is het allemaal nieuw, dat maakt niet uit.

In elk geval ga je met een BERG informatie en een paar waardevolle ervaringen rijker naar huis. Pas de dingen die je hier ervaart dagelijks toe. Thuis, in je eigen sportbeoefening of in je activiteiten op het werk en "HET GING VANZELF" wordt terug een uitspraak!


Tijd om te oogsten! The harvest of Power!


Voor het eerst zal je ontdekken hoeveel verstandiger je lichaam is dan jij! Hoeveel ongebruikte kracht en mogelijkheden nog ongeoogst blijven liggen. Hoeveel beperkende gedachten en gevoelens in de weg liggen. Geef het ruimte en je krijg overschot terug in de plaats!

Overschot:

Als je dagelijks oefent merk je na enkele weken bijzondere veranderingen in je lichaam.

  • Je Vo2 max verandert,
  • Je ademhaling verbetert tijdens inspanningen en stressmomenten
  • Je kracht overbrenging wordt groter
  • Je weerstand verbetert
  • Je spieren worden sterker en werken efficiĆ«nter
  • Je wordt soepel zonder kracht te verliezen.
  • Je 'core' versterkt zonder extra fitness
  • Mentaal ben je rustiger en emotioneel stabieler
  • Er is minder angst en faalangst
  • Je lacht terug meer! en kan beter relativeren en concentreren


Belangrijk praktisch:


Wees bereid om eerlijk te zijn en all the way te gaan, breng een glimlach mee en wees niet vies van de bosgrond of de regen!

Breng een handddoek mee, draag aangepaste kledij die vies mag worden.


Voor wie?


Vanaf 14 jaar kan iedereen deelnemen die het fijn vindt om in de natuur te bewegen. Je hoeft geen atleet of marathonloper te zijn. Sportieve ingesteldheid en een grote glimlach zijn voldoende. Iedereen kan deelnemen op zijn eigen niveau. Ook een wereldkampioen heeft een lichaam met armen en benen.Wanneer en wat kost het?


Elke 2e zaterdag van de maand. Vvan 8u-10u. Een Rode Berg Discovery duurt ong. 2 uur maar kan uitlopen.
Inschrijven per mail, zo weet je zeker of de training doorgaat!
Prijs per training 20 EURO.


Waar?

Start aan praktijkhuis Rode 68, 3272 te Testelt. De les gaat vooral door in de frisse bossen van Testelt en Averbode. Maar soms zijn er Discovery trainingen in het praktijkhuis zelf met speciale ademhalingsoefeningen, drukpunt of meditatie technieken.

Voor meer info of inschrijvingen: stuur ons een berichtje via het contactformulier links op de website of bel ons.

Meer uitleg krijg je niet, alleen nog dit om je voor te bereiden op deze workshop:
In het bos zijn de wilde dieren, in het bos, in het bos. In het bos zijn de wilde dieren, in het bos.
Ben niet bang voor de wilde dieren, in het bos, in het bos. Ben niet bang voor de wilde dieren, in het bos.